А чи є на цій планеті Розумне Життя?

іншопланетяни - Еспресо TV - Стр. 1

І тут інопланетянин замислився: «А чи є на цій планеті Розумне Життя???»

За Землею довго спостерігали інопланетяни, та зробивши перші висновки про заселеність планети розумними істотами, вони прислали свого посланця. Він, був абсолютно подібний до аборигенів, тому вільно спілкувався з ними. І ось у розмові з одним цілком адекватним туземцем, гість сказав: «На цій планеті багато ресурсів і її жителі володіють достатнім рівнем технологічного розвитку для безбідного існування. Незважаючи на це левова частка населення не доїдає або й взагалі голодує, не має доступу до води, комунальні блага їм не відомі! В чому причина?»

На що землянин відповів: «У нас не вистачає Грошей на те, щоб забезпечити всім необхідним, все населення. Ми робимо що можемо...»

Посол продовжив: «А чому, незважаючи на наявність необхідних технологій, ви так засмічуєте свій Будинок,свою планету,так руйнуєте їх?»

«У нас не вистачає Грошей на впровадження цих технологій у світових масштабах.» - Відповів землянин.

Інопланетянин: «Дивно, у вас повно вільних рук, є технології і ресурси і є маса невідкладних справ що вимагають негайного втручання. При цьому ніщо не відбувається, а ситуація погіршується, хіба ви не бачите?»

Землянин: «Так! Ми звичайно ж розуміємо, що ситуація вельми кепська, але у нас дефіцит Грошей...»

Інопланетянин: «Що то за такий рідкісний ресурс, необхідний буквально для всього? Ви добуваєте його на інших планетах? Може, ми можемо допомогти вам його добувати?»

Землянин: «Та ні. Не треба. Ми самі Друкуємо Гроші.»

І тут інопланетянин задумався: «А чи є на цій планеті Розумне Життя???»

PS. Я ось думку гадаю, що таки нема Розуму у людства! Нас зробили такими дебілами безмозкими чи то ми були такими!?


Коментарі

social

Популярні публікації