Чарівні властивості Кока-коли в побуті



Відомо, що вживання цього напою шкідливо для організму, але кола може стати добрим помічником у господарстві!

1. Якщо ви спалили каструлю, то наливши в неї Коли і довівши до кипіння, можна добитися початкового стану каструлі.



2. Дуже легко можна зробити будь-яку фотографію состаренной. Для цього всього лише потрібно злегка намочити фотографію Кока-Колою і швидко витерти. Тільки ні в якому разі не робіть фотку занадто вологою, інакше все зіпсується.



3. Якщо ви пофарбували волосся і вони вийшли занадто насиченого кольору, то Кола допоможе вам їх зробити трохи світліше.



4. Якщо старі монети замочити в Колі, то вона зробить їх більш блискучими.



5. Налийте Кока-Коли в ваш чайник і залиште її там на весь день. Вона видалить всю накип і чайник буде усередині як новий.



6. Якщо налити Колу в унітаз, то вона зробить його помітно чистіше.



7. Спробуйте зробити чудовий соус, змішавши Колу і соус відносно 1: 1. Обмажте цим курчати, м'ясо і т.д. до початку готування. Виходить дуже смачно!



8. Кока-Кола - хороший кондиціонер для волосся. Вилийте її на своє волосся, прополощіть їх і висушіть.



9. Налийте Коли в плоскі широкі блюда і розставте їх у себе в саду. Це допоможе вам позбавитися від слимаків. Їх приваблює солодкий запах цього напою, і якщо вони потраплять в цю посудину, то вибратися вони вже не зможуть.



10. Якщо ви не можете відкрутити болт через те, що він заіржавів, то спробуйте зробити так: візьміть ганчірку. Умочіть її в Кока-Колі і обмотайте навколо болта. Залиште все це на кілька годин. Після цього вам буде набагато легше відкрутити цей болт.



11. Почистіть ваші коштовності. Просто помістіть їх в склянку Коли, а потім легенько пройдіться по ній щіткою. Тільки не робіть цього, якщо на ваших прикрасах є які-небудь камені. Для них це дуже шкідливо!



12. Як це не дивно, але Кола допомагає при розладах шлунка. Але для цих цілей не слід брати тільки що відкриту пляшку, оскільки гази можуть тільки погіршити стан

Коментарі

social

Популярні публікації